Tècniques psicològiques

Les tècniques psicològiques

 

Una tècnica de relaxació és qualsevol mètode, procediment o activitat que ajuden a una persona a reduir la seva tensió física i / o mental. Generalment permeten que l’individu assoleixi un major nivell de calma, reduint els seus nivells d’estrès, ansietat o ira. La relaxació física i mental està íntimament relacionada amb l’alegria, la calma i el benestar personal de l’individu.

 

La relaxació de la tensió muscular: el descens de la pressió arterial i una disminució del ritme cardíac i de la freqüència respiratòria són alguns dels seus beneficis en la salud.1 No obstant això, no es disposa d’evidència científica que doni suport l’eficàcia d’alguns mètodes.

 

 

Tècnica de Respiració: Relaxació i respiració van de la manoEstas dues paraules similars poden anar en conjunt i cal que així sigui. Pensa en aquells moments on estàs enfadat o nerviós. Els teus pulmons fan més feina perquè l’aire ingressi, et sents agitat, etc. Llavors, seguint aquesta premissa, cal esperar que en disminuir la velocitat de la respiració podem relaxar-nos.

De la mateixa manera que l’estrès perjudica la forma en que respirem, la relaxació la pot mejorar.Practicando com respirar (pot semblar una mica estrany haver d’aprendre a respirar) és que es pot arribar a un estat de relaxació i calma adequades. Com a primera mesura, has de saber que la respiració conscient és àmplia, lenta, pausada i amb cert ritme. Repetir tres o quatre vegades ja permet baixar les revolucions i millorar el sistema nerviós, aquietant la ment i combatent l’estrès.

 

 

Biofeedback i Realitat virtual

 

En AltrendiMent disposem de noves tecnologies per a poder treballar amb Mindfulness; , Ens serviran de drecera per aconseguir estat de consciència només possibles fins ara a aquelles persones amb ulto grau d’entrenament i capacitat de concentració.

 

Obre el xat
1
Hola! Escriu la teva situació i el que necessites...