Info i reserves

Hola, sóc l’Oriol Mercade, estaré encantat d’ajudar-te, i si veig que puc, perue la teva demanda no és una especialitat meva,  t’ajudaré a trobar la persona adequada.
Si no funciona la pàgina de reserva (a vegades falla), pots probar en aquest enllaç  
Per això, si és la primera visita, primer escriu-me un breu resum d’unes 10 línies sobre la demanda a oriolmercade@gmail.com i et respondré el més aviat possible quina és la millor forma d’intervenció.
Si necessites que la visita sigui online per videotrucada de google meet o de whatsapp , avisem previament quan facis la reserva. Si no trobes hores disponibles pero vols fer online , contactem directament per whatsapp i trobarem una solució. 
Idiomes: Català, Castellà i Anglés . Duració de les visites 1h; Preu: 85€ bizum paypal: paypal.me/oriolmercade  o efectiu (Hi ha un caixer BBVA just al costat)

. Visita de 30 minuts online=50€;

Si piques i no obre ningú paciència, no sempre hi ha secretaria, estic visitant , quan acabi la visita t’obriré . Visito dimecres tardes. alterns i dissabtes tardes.
 


Per a qualsevol comunicació sobre visites, (cancel·lacions, puntualitat, dubtes) fem servir WhatsApp, , sinó mail
 
Pagament en efectiu o transferència o paypal (oriolmercade@gmail.com) o App: Bizum o Twyp; Hi ha un Bbva just a la banda
Paypal: paypal.me/oriolmercade

Obre el xat
1
Hola! Escriu la teva situació i el que necessites...