Entrenador líder

2016: Entrenador Líder. Psicologia esportiva per a la gestió d’equips esportius. MCSports.

Preu presencial : 15; € Amazon: 17€

Ja disponible a:Ronda general mitre 174 entr. Barcelona
· Enviaments a peninsula + 4 €; Europa: 10 € i Estranger: + 14 €

Previ pagament a Paypal: oriolmercade@gmail.com

Transferència bancària a:
ES90 14910001262169558828 BIC: TRIOESMMXXX.

Enviar email a: oriolmercade@gmail.com amb la direcció d’enviament.

25.11.21: Radio Estel. Programa “Tot anirà bé”Les claus del lideratge de Xavi, presentació del llibre “Entrenador líder”

El llibre resumeix el treball realitzat durant les últimes 6 temporades amb l’equip professional de Catgas Energia, des del 1r equip fins a les categories base, assessorant als seus entrenadors en cohesionar els seus equips, treure el màxim rendiment als seus jugadors i convertir-se en alguna cosa més que un entrenador, un líder.

Cholo Simeone, Pep Guardiola, Mourinho, són entrenadors que pel seu carisma, passat, capacidd de treball, intel·ligència emocional transmeten, els jugadors tenen fe cega en els seus mètodes i els segueixen en tots els seus passos al capdavant, creuen en el seu pla i l’executen a la perfecció siin dubtar pensant en el bé de l’equip.

Aquest llibre va dedicat a entrenadors o caps d’equip de qualsevol grup de treball que vulgui desenvolupar la seva psicologia del lideratge, per poder tenir una millor influència en els seus treballadors / jugadors.

· Repassarem les grans gestes d’equips esportius i analitzarem que va poder passar aquí per generar tal “màgia / miracle.
· Desglossarem als grans líders esportius.

· Plantejarem 10 dinàmiques pràctiques per optimitzar el treball en equip.
· Entendrem millor que és la intel·ligència emocional.
· Veurem com és la psicologia del partit, com millorar la confiança, motivaión, autocontrol i concentració dels nostres jugadors.· Millorarem les nostres habilitats comunicatives i la gestió de tensions.
· Veurem exemples reals de situacions de partit i campionat on la variable psicològica a sida un factor clau.

Obre el xat
1
Hola! Escriu la teva situació i el que necessites...