Com invertar-se el temps per a poder entrenar?

Excusa número 1: “Per fer triatlons s’ha de tenir molt temps lliure…”
descarga…en la vida, a excepción de ésa época en la que eres realmente joven, deben establecerse prioridades y repartir ordenadamente el tiempo y las energías. Cuando llevaba el bar, con frecuencia me iba a la cama poco antes del amanecer. Ahora sé que la franja del dia que soy más productivo es por la mañana, cuando termino las tareas más difíciles, luego dedico la tarde a hacer deporte, tareas cotidianas y al ponerse el sol ya no trabajo, leo, escucho música, me relajo, y me acuesto lo antes posible. Haruki Murakami: “De que hablo cuando hablo de córrer “

Cert, per fer una triatló en condicions haurem d’entrenar no tant sols 1 esport sinó 3 disciplines esportives que estimulen grups musculars completament diferents; nedar, pedalejar i córrer… La setmana te 168 hores; a partir d’aquí segons el nostre estil de vida: li restem 10h en transport, 50 de feina, 42 dormint, 20 per a menjar i 10 en higiene personal… ens en queden 20h ; 1.200 minuts per entrenar, més que suficient.
Com comença un dels viatges més extraordinaris de la teva vida?
manejo-del-tiempo
1-Incredulitat: ¿Què vols fer una triatló estàs boja?, això es per gent molt forta, vols dir que ho podràs fer?
2- Fe: Ostres si que es veritat que el coco ho es gairebé tot, ha aconseguit acabar i a demes rient…
3- Curiositat: i jo ¿ seria capaç de fer-ne una?
4- Somni: l’any que ve jo també faré la Garmin!
Com acaba aquest viatge?
Apareixeran dificultats per el camí; sobrecarregues, imprevistos, feina, cansament, dolor…però cap d’elles serà tan perillosa com La creença que no tens prou temps per dedicar-li a la preparació de la prova. Si la superes, l’esforç haurà valgut la pena i molt probablement una medalla de Finisher acabarà penjada al teu coll i una gran sensació d’autosatisfacció romandrà amb tu per sempre.
foto-adm-tpo
A continuació et donarem solucions als teus problemes de gestió del temps:
1- Compta hores ,no kilòmetres:
Així et podràs organitzar millor les tasques, mai saps quan acabaràs de córrer 10km…
2- Entrena en cobert:
Qui nomes entrena a l’aire lliure i prescindeix de gimnàs, tindrà molta dificultat per a ser regular. No pots dependre de les onades, les meduses, la pluja o la llum del dia…per a fer les teves sessions d’entrenament.
3- “A quien madruga… “:
Entrena a primera hora, si mes no al migdia i deixa lliure la tarda i nit per si apareix algun imprevist inesperat. No te la juguis a una sola carta, organitza 3 espais d’entrenament al dia i escull. Es molt difícil que tots es compliquin en un mateix dia.
4- El DNI i el pla d’entrenament sempre a sobre:
Penja-ho a l’ordinador, la nevera, bany, a tot arreu, que sempre vegis que et toca fer.
5- El sofà ni en pintura!:
La bossa a de quedar llesta abans d’anar a dormir, que tot estigui preparat facilita les difícils hores del matí. Porta la bossa a la feina i ves al gimnàs directament, així evites temptació de tombar-te al sofà de casa quan arribis cansat de la feina
6- Comparteix l’experiència:
El triatló es un esport individual però no es casualitat que estigui organitzat en clubs i que la gent busqui l’entrenament en grup, tot costa menys en equip.
7- El cotxe al pàrquing:
Ves amb bicicleta a tot arreu, així fora d’entrenament ja aniràs acumulant un important nombre de pedalades.
8- Superpapi/ Supermami:
Tampoc es excusa tenir fills, integra’ls en els entrenaments, fes-los partícips de l teu repte, entrena fort entre setmana, així podràs dedicar temps als fills els caps de setmana.
9- A la feina ni “mu”:
Recomano no parlar del fort entrenament que fas a la feina, així t’assegurés no tenir la sensació de que considerin que no rendeixes per esgotament i l’estrès que això comporta.
10- Tuperware, quin gran descobriment:
Cuina amb mes volum i congela menjar per la resta de la setmana, o ves a casa l’avia o mare carregat de tuppers.
time-quote

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*

    Obre el xat
    1
    Hola! Escriu la teva situació i el que necessites...