Escuela de Padres

<a href=”https://oriolmercade.com/?attachment_id=1352″><img title=”PARES ESPORT IME SANTA COLOMA2″ src=”https://oriolmercade.files.wordpress.com/2015/12/pares-esport-ime-santa-coloma2.jpg?w=296&amp;h=252&amp;crop=1″ alt=”” width=”296″ height=”252″ /></a>
<strong><u>Entrenant pares i mares de fills esportistes</u></strong>
<strong> </strong><em>“Eduqui als nens  i  no serà necessari castigar als homes” – Pitàgores.</em>
La pràctica esportiva de competició i de formació si no està ben gestionada pot esdevenir poc  saludable física , però sobretot psicologicament; pressions, decepcions, victòries, lesions, contratemps, injustícies…, poden desencadenar frustració, ansietat, conductes conflictives, consum de substàncies, distanciament social i parental, abandonament escolar i de la pràctica esportiva.
Els pares tenen un paper educatiu fonamental per al desenvolupament dels nens i nenes, però no han estat formats per a aquesta finalitat. La relació  esportista pare és un dels factors més rellevants per a tenir èxit esportiu , a partir d’oferir l’atenció i suport emocional adequat, sense caure en el parany de sobreprotecció o admiració.
Els pares hem d’assumir un compromís amb els nostres fills esportistes i el cumplim cada dia en el suport als nostres clubs, tècnics, directius i col·laboradors. De vegades sacrificant i renunciant a d’altres activitats, matinant, viatjant…., però sabem que la practica esportiva és una excel·lent contribució a la formació dels nostres fills i filles. A part de tot això, podem disfrutar veient-los gaudir; que és el més important.
En aquesta xerrada donarem pautes de com esdevenir bon pare /mare d’un jove esportista, per a que la pràctica esportiva serveixi per a accelerar el creixement positiu i el ple desenvolupament dels nostres fills com a persones.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*

    Obre el xat
    1
    Hola! Escriu la teva situació i el que necessites...